Passionsfruktspannacotta

Mycket fräsch efterrätt som är väldigt god.

4 personer

1 dl strösocker
½ dl vatten
4 dl grädde
3 blötlagda gelatinblad
5 passionsfrukter (3+2)

Ev riven choklad till garnering.

Gör så här:
Koka upp socker, vatten och grädde. Låt koka ca två minuter. Blanda i gelatinbladen. OBS! Får ej koka.

Dela tre passionsfrukter, gröp ur fruktköttet i matberedare. Slå över sockerblandningen och kör i några minuter. Sila bort fröna i sil. Slå upp i portionsformar och ställ sedan in det i kylen för att det ska stelna.

Dekorera med passionsfrukt och eventuellt riven choklad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0