Gunnels kyckling

Detta recept är mycket gott och har serverats på många kalas.


1             Grillad kyckling
1 brk      Sparris (små)
1 hg       Rökt skinka
150 g     Färska champinjoner
1-2         Vitlöksklyftor (pressade)
1 brk      Cremefraiche
1 dl        Mjölk
50 g       Ädelost
½           Hönsbuljong
Salt, peppar


Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär kycklingen i bitar. Lägg i en gratängform som är smord. Täck med avrunnen sparris. Skär skinka och champinjoner och fräs i smör och vitlök. Häll på cremefraiche och mjöl. Koka upp och tillsätt sedan ädelost och buljongtärning. Smaka av med kryddor. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med klyftpotatis eller ris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0